Andreea Mantea a luat o decizie radicală: „Un drum care se termină urât”

Share

Andreea Mantea a luat o decizie destul de curajoasă, ținând cont de punctul în care se află în viață acum. Aceasta susține că schimbarea este una necesară, luând în considerare tot ajutorul pe care l-a oferit persoanelor care aveau nevoie de el.

„Am un vis. Vreau să dau la Facultatea de Psihologie, la toamnă. Sunt visuri neîndeplinite. Îmi doresc, chiar vreau să fac asta. Se schimbă gândurile din copilărie. Una e, în copilărie, când visezi să te faci medic veterinar și alta este la maturitate.

Nu fac facultatea asta pentru mine. Eu mă înțeleg foarte bine și, mai ales, pe ceilalți. Sunt atât de bună pe ceea ce fac. Iertați-mă că mă laud singură! Dar sunt bună în relația mea cu cei care mi-au cerut ajutorul de fiecare dată. În momentul în care întorci niște oameni de pe un drum care se termină urât, cumva cred că eu merit și o diplomă în sensul ăsta. Vreau să fie oficial. Am lucrat foarte mult, cu foarte multe persoane și consider că am făcut foarte bine ce am făcut”, a spus Andreea Mantea în cadrul unui interviu, conform celor de la cancan.ro.

Andreea Mantea s-a despărțit de iubit după șase ani

„Ultimul lucru toxic din viața mea pe care l-am eliminat avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic.

Care este problema, extragem, intrăm în tot haosul și căutăm exact de ce am țipat, de ce simt ce simt, de ce îmi vine să plâng, care e motivul real, de unde a plecat totul și mă duc și caut acolo. Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie sau ceva frumos. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice «gata»!”, a mai spus aceasta…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news