Andreea Mantea a primit o lovitură grea din partea Kanal D

Share

Emisiunea Puterea Dragostei este un adevărat deliciu pentru fanii Kanal D, motiv pentru care și audiențele sunt foarte mari. Până de curând, Andreea Mantea a stat la cârma emisiunii, după care, în urma deciziei sale de a renunța, a fost înlocuită. Acum, vedeta ar fi cerut să prezinte emisiunea, dar șefii săi nu au fost de acord.

Conform celor de la cancan.ro, deoarece show-ul urmează să se filmeze în România și nu în Turcia, așa cum s-a întâmplat până acum, Andreea ar fi cerut să se reîntoarcă pe post de prezentatoare, dar, din cauza audiențelor mici pe care emisiunile sale le-au făcut până acum, aceștia au decis ca Mihaela Cristina Dorobanțu să rămână în locul său.

Potrivit showblitz.ro, Andreea Mantea va trebui să rămână la cârma unor emisiuni ce nu au atât de mare rating, dar este posibil ca, în curând, să i se ofere o nouă oportunitate.

În urmă cu ceva timp, aceasta a renunțat la emisiunea Puterea Dragostei deoarece fusese nevoită să se mute cu fiul său în Turcia, iar acest lucru nu i-a făcut bine micuțului David. Prezentatoarea nu a mai stat pe gânduri și a renunțat imediat, deși, inițial, amânase acest lucru.

„Poate nu sunt atât de puternică aşa cum credeam. Mi-am făcut bagajele de vreo două ori. Am zis că nu mă mai interesează nimic, că fericirea sufletului meu e mai importantă. De o săptămână, nu mai e el. Cade pe gânduri şi tremură şi zice că vrea să o vadă pe mamaia, că vrea să vadă pisicile. Tremură, îi tremură glasul, oftează. Îl păcălesc, încerc să îl amăgesc. Aş vrea să îl văd pe David fericit. Nu pot, ca mamă, să trăiesc aşa”, a spus aceasta în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news