Home Stiri Andreea Mantea a primit rezultatul testului Covid: „Sunt asimptomatică”

Andreea Mantea a primit rezultatul testului Covid: „Sunt asimptomatică”

autor Buinoschi Andreea
196 vizualizari

Episodul de ieri al emisiunii Trăiri alături de Andreea Mantea i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii acesteia. Vedeta și-a făcut testul Covid-19 și, din fericire pentru ea, rezultatul a fost unul negativ. Cu toate acestea, fosta prezentatoare a avut emoții extrem de mari până la venirea rezultatelor.

„De când a început nebunia asta, mi-a fost frică să fac. Am avut ocazia să-mi fac test de miliarde de ori. Nu mi-am făcut, de frică. Am avut ocazia să-mi fac test de anticorpi. Să văd dacă l-am avut, nu l-am avut, dacă sunt asimptomatică, dar nu am avut curaj să fac”, a declarat Andreea Mantea, pentru postul de televiziune Kanal D.

Andreea Mantea, cu toate că a trecut prin momente grele, nu și-a pierdut cumpătul și nu l-a neglijat pe fiul ei, David. În cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro, vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu micuțul său, dar și despre toată perioada pe care au petrecut-o în Turcia împreună.

„Mi-am dorit foarte mult ca David să aibă o legătură cu bunicii lui, în perioada asta, a copilăriei, să se dezvolte şi să aibă o copilărie frumoasă, în România.

Sunt o mamă leoaică. Credeam că voi fi genul acela de mamă care îşi laudă puiul indiferent de ceea ce face, dar nu sunt aşa. Sunt o mamă fermă, când este cazul; când greşeşte, îl cert, dar îl şi felicit când face lucruri bune.

Turcia este foarte frumoasă, îmi este greu să enumăr câteva locuri sau produse cu această ţară minunată. Până să mă mut acolo, cu David, asociam Turcia cu locurile extrem de romantice, cu tot ceea ce urmăream în serialele turceşti de la Kanal D. Mi-am dorit foarte mult să ajung acolo”, a declarat Andreea Mantea, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies