Home Stiri Andreea Mantea, acuzații grave la adresa iubitului său: „Este foarte rău”

Andreea Mantea, acuzații grave la adresa iubitului său: „Este foarte rău”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 674 views 2 minute timp de citit

Andreea Mantea se iubește cu un bărbat misterios, de mai mult timp. Deși nu i-a dezvăluit identitatea, vedeta Kanal D nu se sfiește să vorbească despre relația pe care o au și nici despre el. În cadrul emisiunii sale, aceasta a spus că este o persoană extrem de rea, dar totul a fost doar o glumă.

Fosta prezentatoare a spus că primele lucruri pe care le face dimineața sunt să bea un pahar cu apă rece, să se joace cu fiul său, David, și să își bea cafeaua din cana ei preferată. Se pare că Andreea are o cană pe care scrie „jumătatea bună”, iar iubitul său are o altă cană pe care scrie „jumătatea rea”.

„Eu sunt «jumătatea bună»! Mai am una, pe care scrie «jumătatea rea». El este jumătatea rea. Să țineți minte ce vă zic astăzi! Poate că, într-o zi, în această emisiune, o să apară și cealaltă jumătate! «Jumătatea rea»! Atunci o să înțelegeți de ce v-am spus să fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău!”, a spus vedeta, în cadrul emisiunii Trăiri alături de Andreea Mantea.

Întrebată de ce nu dezvăluie identitatea bărbatului care o face fericită, fosta prezentatoare a spus că, dacă și-ar expune viața sentimentală, tot ceea ce a construit în acest timp ar fi degeaba și ar suferi la fel de mult ca în trecut, când a făcut aceeași greșeală.

„Este exclus să mai repet aceleași greşeli. Una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine”, a mai adăugat Andreea…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies