Home Stiri Andreea Mantea are probleme de sănătate ce o fac să pară însărcinată: „Dacă se liniștește, se desumflă”

Andreea Mantea are probleme de sănătate ce o fac să pară însărcinată: „Dacă se liniștește, se desumflă”

autor Buinoschi Andreea
179 vizualizari

De ceva timp, se tot spune că Andreea Mantea ar fi însărcinată. De fiecare dată, prezentatoarea a negat acest lucru și, în cadrul unei emisiuni televizate, a spus care este motivul pentru care pare că ar fi gravidă.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție. Mă expun foarte mult, dar nu este problemă, că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă, pe parcursul zilei, să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a spus prezentatoarea în cadrul emisiunii Teo Show.

Andreea Mantea și-a anunțat fanii, de curând, că urmează să prezinte o nouă emisiune prin care îi va ajuta pe cei în nevoie.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că, atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, a scris Andreea Mantea pe pagina ei de Instagram.

„Ni se întâmplă, de foarte multe ori, să facem anumite greșeli. Dacă ne pare rău mai târziu, începem să regretăm și căutăm să ne cerem iertare. Ba mai mult de atât, să cerem o nouă șansă. Despre asta este vorba în această emisiune.

Despre cum să învățăm să nu facem anumite greșeli sau să le admitem când le-am făcut, să învățăm să ne cerem iertare la momentul potrivit. Eu am învățat din greșelile altora. Dacă te uiți la cineva care suferă foarte tare, care a făcut anumite greșeli, parcă nu vrei să fii în locul persoanei respective. Sunt situații inspirate din viața reală, sunt povești reale, crunte. Îi aștept să își spună povestea. Dacă mă pricep la ceva în viața reală, la această mediere mă pricep. Că n-o pot aplica și în viața personală, e altceva”, a mai spus vedeta, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies