Home Stiri Andreea Mantea are sănătatea pusă în pericol: „Mă ustură pielea de mor”

Andreea Mantea are sănătatea pusă în pericol: „Mă ustură pielea de mor”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 566 views 2 minute timp de citit

Andreea Mantea are destul de multe probleme de sănătate și destul de grave. Aceasta a spus, de curând, ce se întâmplă cu ea din punct de vedere medical, declarând că noi greutăți au apărut în viața ei.

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor. Nu vă arăt mai mult, că vă speriați. Cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum.

Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă. Pe fața mea sunt niste bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și, cu toate astea, mă încăpățânez”, a spus prezentatoarea de la Kanal D pe pagina sa de Instagram.

Andreea Mantea a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate

„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta. Este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele.

Lăsând la o parte această condiție, nu aveam starea și puterea necesară. La un moment dat, în viața oricărui om, apare o persoană sau o situație care te pune la pământ, fie ceva grav în familie, fie o relație toxică, fie ceva care te pune la pământ.”, a spus aceasta în cadrul emisiunii Teo Show.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies