Home Stiri Andreea Mantea, cu inelul pe deget, tocmai în Turcia: „Fascinată”

Andreea Mantea, cu inelul pe deget, tocmai în Turcia: „Fascinată”

autor Mirela
433 views 2 minute timp de citit
  • Andreea Mantea este pasionată de meditație și de pietre cu puteri vindecătoarea.
  • Aceasta are acasă cristale și tot felul de alte obiecte care o ajută, în timpul meditației, să ajungă la rezultatul dorit.
  • Prezentatoarea s-a fotografiat cu un inel, cu o piatră mare.

Andreea Mantea este pasionată de meditație și de pietre cu puteri vindecătoarea. Aceasta are acasă cristale și tot felul de alte obiecte care o ajută, în timpul meditației, să ajungă la rezultatul dorit.

De curând, prezentatoarea s-a fotografiat cu un inel, cu o piatră mare și care, la prima vedere, ar putea părea un inel de logodnă. Cu toate acestea, vedeta a dat de înțeles că ea și l-a achiziționat.

Andreea Mantea și-a cumpărat un inel cu o piatră care o ajută la meditație

Prezentatoarea este cu totul și cu totul fascinată de piatra din care este alcătuit inelul. Aceasta le-a spus și fanilor despre proprietățile vindecătoare ale acesteia, deoarece se știe cât de mult este pasionată de astfel de lucruri.

„Fascinată de zultanit! Își schimbă culoarea, aduce claritate și ajută la concentrare și atenție. Stimulează ambiția și inteligența. În timpul meditației, poate aduce răspunsuri clare și concise întrebărilor care sunt puse”, a scris aceasta pe contul său de Instagram.

Prezentatoarea nu a putut trece peste moartea bunicii sale                          

În urmă cu opt ani, bunica Andreei Mantea a trecut în neființă. Deși a trecut aproximativ un deceniu de la momentul dureros, aceasta încă nu a reușit să depășească cele întâmplate.

Mai mult decât atât, prezentatoarea susține că, de fapt, s-a vindecat, dar are nevoie, în unele momente, să își plângă bunica și își ia aceste momente ori de câte ori are nevoie.

Vedeta susține că bunica i-a fost ca o mamă și putea să își deschidă sufletul în fața ei oricând și putea să îi vorbească despre orice. În continuare, aceasta a specificat faptul că încă merge la mormântul ei, pentru a vorbi despre ceea ce o apasă și declară că bunica ei încă o ajută, chiar și din ceruri.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies