Home Stiri Andreea Mantea, declarații cutremurătoare despre relația lui David cu Cristian Mitrea: „Când trebuia să plece la el, se prindea de draperie”

Andreea Mantea, declarații cutremurătoare despre relația lui David cu Cristian Mitrea: „Când trebuia să plece la el, se prindea de draperie”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 696 views 3 minute timp de citit

De curând, Andreea Mantea a fost invitată în cadrul unei emisiuni difuzate online și a vorbit despre relația care există între fiul ei, David, și Cristian Mitrea, tatăl acestuia. Vedeta Kanal D susține că micuțul nu are o relație bună cu tatăl său, deoarece acesta nu s-a purtat așa cum trebuie.

„Copilul meu nu vrea să știe de tată, nu-l interesează, nu vrea să audă. Când trebuia să plece la el, se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui, că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea.

Când mi-l aducea, era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic, chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine. (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit”, a spus fosta prezentatoare în cadrul unei emisiuni difuzate în mediul online.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu, pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. Mă văd nevoită să fac această declarație publică, pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies