HomeStiri Mondene Andreea Mantea, declarații despre boala de care suferă: „Mi-am învățat și copilul să mi-l administreze”

Andreea Mantea, declarații despre boala de care suferă: „Mi-am învățat și copilul să mi-l administreze”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Andreea Mantea, declarații despre boala de care suferă „Mi-am învățat și copilul să mi-l administreze” in Stiri Mondene

Andreea Mantea a vorbit despre boala de care suferă de mult timp. Aceasta a declarat că trebuie să ia destul de multe pastile în fiecare zi, ba chiar că și-a învățat fiul să îi administreze adrenalina, în cazul în care situația se agravează.

Andreea Mantea, declarații despre boala de care suferă „Mi-am învățat și copilul să mi-l administreze” in Stiri Mondene„Am o afecțiune destul de urâțică ce nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau nouă pastile pe zi, dimineața și seara. În total nouă! Zece, iartă-mă! Mă rog, sunt nouă, că una provoacă o somnolență fantastică și, pentru mine, sunt nouă, aia a zecea nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit.

Andreea Mantea, declarații despre boala de care suferă „Mi-am învățat și copilul să mi-l administreze” in Stiri MondeneE o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și, din păcate, mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns, pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a spus Andreea Mantea în cadrul unei emisiuni televizate, conform cancan.ro.

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, 40 de întrebări, Andreea Mantea a declarat care a fost motivul pentru care nu a acționat atunci când a fost bătută de fostul ei partener, Cristi Mitrea.

Andreea Mantea, declarații despre boala de care suferă „Mi-am învățat și copilul să mi-l administreze” in Stiri Mondene„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că, dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere, urma să fie arestat…

Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie, atunci când este lovită nu știu de ce, culmea, că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed