Home Stiri Andreea Mantea, declarații uluitoare după ce a avut probleme în mediul online

Andreea Mantea, declarații uluitoare după ce a avut probleme în mediul online

autor Buinoschi Andreea
354 vizualizari

Andreea are propria emisiune TV intitulată Trăiri alături de Andreea Mantea. Pe cât de mare i-a fost bucuria atunci când a ales să se implice în acest proiect, pe atât de mare i-a fost supărarea când paginile de Instagram create special pentru noul său show au fost închise.

Așadar, prezentatoarea s-a decis să le spună urmăritorilor săi ce părere are despre aceste impedimente, recunoscând faptul că este extrem de dezamăgită de tot ceea s-a întâmplat.

„Am încercat să recuperez acel cont, «Trăiri alături de Andreea Mantea», așa că am făcut un alt cont. Vă mulțumesc tare mult că mi-ați dat follow și acolo, dar, din păcate, ați observat, și acel cont a fost închis. Nu știu de ce, nu știu dacă îmi dă cineva report sau Instagram-ul, pur și simplu… nu știu, închide aceste pagini pentru că cuprindeau numele de Andreea Mantea și na…

Dar, la câte conturi sunt cu Andreea Mantea, nu știu de ce l-ar fi închis. Ei bine, m-am gândit să renunț. M-am gândit să renunț, am zis că nu are sens să insist, dacă nu merge, pur și simplu nu merge. Și asta este. Dar ce exemplu aș fi fost pentru voi? N-aș fi fost un exemplu bun. În viață, nu este bine să renunți! Niciodată! Dacă îți dorești ceva cu adevărat, nu renunți, sub nicio formă! Așa că, m-am încăpățânat și am mai făcut un cont. De data aceasta, ca să nu mai existe niciun fel de problemă, și pentru că oricum își dorea David foarte tare, ei bine, i-am schimbat numele. Am scris, l-am făcut «Trăiri alături de Andreea și David»”, a spus vedeta Kanal D pe contul său de Instagram.

Cu toate acestea, băiețelul său i-a făcut ziua mai frumoasă spunând că ar fi trebuit să îi pună întreg numele și nu doar o parte. „Andreea Mantea și David Andrei Mantea”, a spus băiețelul, iar mama sa a reacționat imediat: „Nu ți-am mai trecut și David Andrei Mantea! Am scris Andreea și David, nu e suficient?”…

David nu a fost prea încântat și și-a exprimat punctul de vedere: „Nu, trebuie toată lumea să știe tot numele”.

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies