Home Stiri Andreea Mantea, despre cum a aflat că este gravidă: „Am vrut să-mi protejez sarcina”

Andreea Mantea, despre cum a aflat că este gravidă: „Am vrut să-mi protejez sarcina”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 714 views 2 minute timp de citit

Andreea Mantea și-a dorit mereu să devină mamă și a reușit acest lucru odată cu începerea relației cu Cristian Mitrea. Cei doi sunt părinții unui băiețel pe nume David, în vârstă de șase ani.

De curând, aceasta a povestit despre momentul în care și-a dat seama că este însărcinată, spunând că totul s-a întâmplat atunci când a crezut că va fi implicată într-un accident de mașină.

„Eram în țară când am simțit, am știut eu că sunt însărcinată. Eram în trafic, era noapte, mă grăbeam să ajung undeva și, în momentul în care o mașină de pe sensul celălalt a schimbat doar banda, a venit de pe banda 1 pe banda 2 a lui, cumva s-a apropiat de axul drumului, iar când a schimbat farurile, au fost îndreptate către mine. Când le-am văzut, m-am speriat și mi-am dus mâna la burtă, că am crezut că o să intre în mine. Eu am vrut să-mi protejez sarcina, atunci am aflat că sunt însărcinată, atunci am conștientizat eu”, a povestit Andreea, potrivit cancan.ro.

În cadrul unui podcast, Andreea Mantea a vorbit despre relația actuală care există între David și Cristian Mitrea, dar și despre cum reacționa micuțul atunci când trebuia să se vadă cu tatăl lui.

„Copilul meu nu vrea să știe de tată, nu-l interesează, nu vrea să audă. Când trebuia să plece la el, se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui, că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea.

Când mi-l aducea, era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic, chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine. (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit”, a mărturisit prezentatoarea în cadrul unei emisiuni online…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies