Home Stiri Andreea Mantea, despre plecarea din Turcia

Andreea Mantea, despre plecarea din Turcia

autor Buinoschi Andreea
193 vizualizari
loading...

Andreea Mantea a fost plecată timp de doi ani în Turcia, acolo unde se filmează emisiunea matrimonială Puterea Dragostei. Aceasta a decis să se întoarcă în România și să renunțe la un salariu foarte mare, pentru ca fiul său să învețe la o școală din țară.

Deși oamenii au pus plecarea ei pe seama neînțelegerilor cu cei din producție, dar și pe seama unei posibile cereri de mărire a salariului, motivul pentru care Andreea Mantea a părăsit Turcia este legat, în totalitate, de fiul său. Aceasta și-a dat seama că fiul său ar trebui să urmeze o școală în limba engleză, iar programa ar fi total opusă față de ceea ce ea a făcut la școală.

2

Mai mult decât atât, surse apropiate Andreei au declarat că programul de lucru al acesteia nu îi permitea să fie foarte prezentă în viața fiului său, deoarece existau zile când se întorcea de la filmări la 3 dimineața.

3

„Copilul meu trebuia să se întoarcă acasă. Copilul meu trebuia să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui de aici din România. Nu zic că nu i-aș fi putut oferi și o creștere frumoasă și de acolo (n. r. – Turcia), nu zic că acolo nu avea prieteni, nu zic că nu era frumos și interesant, dar eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici, în România. Vreau să se dezvolte alături de români. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul ăsta, în sânul familiei, pentru că mă întreba non-stop de ce bunicii nu vin să ne vadă, de ce nu mergem acasă”, a spus Andreea.

4
„Dacă, până acum, am sacrificat totul și nu m-a interesat, am început să mă simt vinovată pentru că îl sacrificam și pe el și nu era corect. Consider că, dacă vreau să fac ceva în această viață, trebuie să țin cont și de el. Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze prea mult ce va trăi el acolo. A fost o experiență frumoasă pentru el, dar trebuia să se oprească pentru că, în curând, va trebui să meargă la școală și vreau să crească exact așa cum am crescut eu”, a spus în continuare prezentatoarea pe canalul său de YouTube…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies