HomeStiri Mondene Andreea Mantea, despre relaţia cu Cristi Mitrea: “A fost o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat un copil. Nu m-a interesat ce spune lumea!”

Andreea Mantea, despre relaţia cu Cristi Mitrea: “A fost o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat un copil. Nu m-a interesat ce spune lumea!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/12/andreea_mantea_25_2ebeb32394_01_0fb351eb9f_21f905a9bf_503x640.jpg

Andreea Mantea se declară o mamă feircită. Asta deşi îşi creşte băieţelul singură, după ce s-a despărţit de Cristi Mitrea.Vedeta a vorbit pentru prima dată despre motivele ce au stat în spatele acestei decizii.

Andreea Mantea poza 1

„Între un copil care creşte fără tată, dar creşte în linişte şi în armonie şi în lucruri frumoase, şi un copil care creşte cu tată, dar aude scadal, ceartă, pentru că cei mici aud, care dintre ei este mai fericit? Eu aşa am vrut. Au fost anumite discuţii în casă. Şi mi-am dorit, m-am zbătut, am suportat.

Am încercat să facem să meargă relaţia. Eu am lăsat foarte mult de la mine, am făcut nu tot ce am putut, ci absolut tot ce am putut, mai mult de atât n-ai cum. Să fii o femeie însărcinată şi să suporţi anumite lucruri, n-ai cum. Te duci, mâncând pământul. Nu mă interesa să le demonstrez alor mei că am încercat, ci mai mult să îmi demonstrez mie şi lui Dumnezeu.

Mai mult de atât nu pot să mai îndur. Nu pot să mă trezesc şi să plâng, nu pot să mă pun în pat şi să plâng, nu pot să am porţie de plâns, dimineaţa, la prânz şi seara. Nu vreau să mai mănânc plâns. Vreau să mănânc mâncare şi fericire şi zâmbete. Şi iată că Dumnezeu mi-a arătat că este foarte bine aşa. Mă uit la copil şi nu îmi vine să cred. Exemple masculine sunt, nu o să rămân singură toată viaţa.

A fost o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat un copil. Nu m-a interesat ce spune lumea. (…) David va şti ce s-a întâmplat între mine şi tatăl său,” a spus Andreea Mantea, la emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Andreea Mantea poza 2Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed