Andreea Mantea dezvăluie motivul pentru care nu l-a reclamat pe Cristi Mitrea după ce a bătut-o

Share

Andreea Mantea a fost invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări, unde a vorbit despre diferite evenimente mai mult sau mai puțin personale, printre care și cea legată de momentul în care a fost abuzată de către fostul partener de viață, Cristi Mitrea, tatăl copilului său, dezvăluind motivul pentru care nu a depus plângere împotriva sa.

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că, dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere, urma să fie arestat.

Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie, atunci când este lovită nu știu de ce, culmea, că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a spus prezentatoarea de la Kanal D în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

„Nu știu ce a fost atunci în mintea mea, dar respectul și faptul că mama lui îmi explica niște lucruri, înțelegeam de ce trece prin acele stări și de ce face acele lucruri, m-au făcut să nu fac asta. Câteodată, sunt o fire răzbunătoare și am avut momente când, poate, am regretat că nu m-am răzbunat în momentul când el a făcut niște greșeli publice foarte mari pe care eu nu le-aș fi făcut niciodată și nici nu o să le fac, de dragul copilului meu. El nu a văzut așa lucrurile și nici nu o să le vadă și nici nu o să le înțeleagă. Momentele acestea au fost atât de scurte și atât de intense, ca o flacără. Nu regret. Ce am eu, el nu o să aibă niciodată. Poate că nu e așa, poate că e așa, dar tind să cred că așa este”, a adăugat aceasta…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news