Andreea Mantea este în culmea fericirii, după luni de chin: „Am reușit”

Share

Andreea Mantea a reușit să facă o schimbare măreață în viața sa. După ce s-a tot plâns de numărul kilogramelor pe care îl avea, aceasta s-a pus serios pe slăbit și a reușit să se îmbrace în blugi mărimea S.

„Rezoluție, dorință sau, mai bine zis, nevoie! Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani și vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate. Voi renunta la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos. Va fi greu, pentru că sunt pofticioasă, dar, dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la două săptămâni.

Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comod/ă. Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult duc la acest luat în greutate sau la diverse probleme de sănătate. Acum două zile, mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii!”, a scris aceasta pe contul său de Instagram.

„Am intrat în blugi mărimea S. Stau să pocnească, dar am reușit”, a scris aceasta în mediul online, mândră de rezultatul obșinut.

„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta. Este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele”, a spus aceasta în cadrul emisiunii Teo Show.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news