Home Stiri Andreea Mantea este mai fericită ca niciodată și a spus tuturor de ce

Andreea Mantea este mai fericită ca niciodată și a spus tuturor de ce

autor Mirela
386 views 3 minute timp de citit
  • Andreea Mantea a reușit să își îndeplinească o dorință pe care o avea de foarte multă vreme
  • Prezentatoarea s-a confruntat mult timp cu problema kilogramelor în plus.
  • Acum, aflată în vacanță în Grecia, prezentatoarea a postat câteva fotografii prin care le-a arătat fanilor cât de mult a slăbit.

Andreea Mantea a reușit să își îndeplinească o dorință pe care o avea de foarte multă vreme. Prezentatoarea s-a confruntat mult timp cu problema kilogramelor în plus, menționând că are și unele probleme de sănătate ce nu-i permiteau să aibă o greutate constantă.

Acum, aflată în vacanță în Grecia, prezentatoarea a postat câteva fotografii prin care le-a arătat fanilor cât de mult a slăbit. În cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici, Andreea Mantea a declarat faptul că, deși a ținut diete și deși a apelat și la sport, aceasta nu a reușit să slăbească decât printr-o metodă pe care nu puțini o știu.

Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească?

Conform spuselor sale, aceasta a fost singura modalitate prin care ea a reușit să slăbească și le-a arătat și fanilor rezultatul final. Acum, Andreea nu mai are nicio problemă în a-și expune corpul în mediul online, ba chiar o face cu foarte multă mândrie, deoarece a reușit să slăbească extrem de tare.

„Consider că asta mi se potrivește cel mai bine, asta a dat roade și asta fac. Dacă spun că am slăbit prin Theta Healing, că mi-am dorit, nu o să mă creadă nimeni. Dar, real, asta s-a întâmplat. Înainte, luam salată să pot să slăbesc, să scap de câteva kilograme și mă îngrășam, rețineam apă, se umfla organismul, crăpa pielea pe mine”, a povestit Andreea.

Prezentatoarea își pusese în minte să slăbească

„Rezoluție, dorință sau, mai bine zis, nevoie! Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani și vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate. Voi renunta la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos. Va fi greu, pentru că sunt pofticioasă, dar, dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la două săptămâni.

Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comod/ă. Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult duc la acest luat în greutate sau la diverse probleme de sănătate. Acum două zile, mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii!”, a scris aceasta pe contul său de Instagram, în urmă cu ceva vreme.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies