HomeStiri Mondene Andreea Mantea, fericită datorită lui David

Andreea Mantea, fericită datorită lui David

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
1409857675ebd2837f in Stiri Mondene

Andreea Mantea este foarte fericită, după ce, acum câteva zile, fiul său David, a făcut primii săi paşi.  Din momentul în care a devenit mămică, singura sa prioritate este doar fiul său. 

1409857675ebd2837f

“Sunt anumite sertare care au cheițe aurite și îl atrag foarte tare. Și fiind în premergător nu ajunge și a observat el că atunci când îl pun în hamuri ajunge mult mai repede, nu mai are opreliște. Și acum își dorește din tot sufletul să meargă, dar fără premergător. Când vede premergătorul țipă și plânge! Nu mai vrea nici în hamurile respective, vrea să îl țină mami de mânuțe”, a povestit Andreea unei reviste locale.

 Zilele trecute a avut o surpriză foarte mare, după ce David a făcut primii paşi, fără susţinerea mamei sale.

“Nu mi-a venit să cred! A stat singur-singurel în picioare! La un moment dat se ținea de pantalonii mei, s-a ridicat și nu știu unde m-am uitat, dar nu l-am mai simțit ținându-se de pantalonii mei. În secunda doi am vrut să mă aplec să îl prind. Dar nu aveam ce să prind, pentru că el era acolo, singur, nu avea nicio treabă, ba chiar a făcut și doi pași! Și în secunda aceea gata, mi s-a topit inimioara, a fost ceva incredibil de frumos! De la șapte dimineața nu face decât să-și dorească să meargă, iar mami stă continuu aplecată și îl ține de mânuțe. Spatele nu prea îl mai simt, dar e ok”, a mai declarat vedeta.

Andreea Mantea

Sursa photo: spynews.ro; a1.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed