Home Stiri Andreea Mantea, luată la rost de Oana Zăvoranu

Andreea Mantea, luată la rost de Oana Zăvoranu

autor Buinoschi Andreea
458 vizualizari

Dacă ați crezut că războiul pornit de Oana Zăvoranu este pe sfârșite, v-ați înșelat amarnic. De data aceasta, actrița s-a luat de Andreea Mantea, chiar dacă nu la fel de dur pe cât a făcut-o cu celelalte persoane publice. Așa cum era de așteptat, ceea ce a deranjat-o au fost produsele pe care le-a promovat.

Andreea Mantea a postat, pe contul ei de Instagram, mai multe poze, prin care prezenta un brand de fulgi de ovăz. Nu a durat mult, iar actrița a făcut câteva screenshot-uri pe care, ulterior, le-a postat pe contul ei, unde a criticat-o pentru reclama pe care a făcut-o.

„Nu că asta ar face vreo «reclamă» la ele… pur și simplu, se plictisea prin casă. A… și am uitat să vă zic. Să vă luați și fulgi de ovăz… că așa zic «divele» astea «mari» pe lux și abundență”, a fost reacția Oanei Zăvoranu.

În urmă cu doar câteva luni, Andreea a decis să se întoarcă în România, pentru a-i oferi fiului ei educația de care are nevoie. „Nicăieri nu este ca acasă, este acea vorbă. Şi este foarte adevărată! Oriunde te-ai aflat, acasă este locul unde îţi găseşti liniştea deplină. Mi-a fost dor de familia mea, de tot, de locuri, de pisici, de căţeii mei, de bucătăria românească… De cum am ajuns în ţară, nu am mai avut răbdare şi am comandat mâncare de la mai toate restaurantele, m-am răsfăţat cu câte puţin din toate preparatele cărora le-am dus dorul gustului.

Ce pot să vă spun acum este că, aşa cum v-am obişnuit, mă implic numai în proiecte minunate care să vă ţină în faţa televizoarelor. Aşadar, nu o să vă dezamăgesc nici de această dată! Mi-am dorit foarte mult ca David să aibă o legătură cu bunicii lui, în perioada asta, a copilăriei, să se dezvolte şi să aibă o copilărie frumoasă, în România”, a mărturisit prezentatoarea de la Kanal D pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies