HomeStiri Mondene Andreea Mantea a mintit. Iata care este adevarul despre tatal copilului ei!

Andreea Mantea a mintit. Iata care este adevarul despre tatal copilului ei!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Andreea-Mantea-a-mintit.-Iata-care-este-adevarul-despre-tatal-copilului-ei.jpg

Acum doi ani, toată lumea se aștepta ca Andreea Mantea să facă pasul cel mare alături de luptătorul Cristian Mitrea, întrucât declarase că era foarte îndrăgostită de el și pregătită pentru căsătorie.

Andreea-Mantea-a-mintit.-Iata-care-este-adevarul-despre-tatal-copilului-ei in Stiri Mondene

Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit chiar când Andreea era însărcinată. Se pare că în acea perioadă frumoasa brunetă părea dispusă la orice sacrificii pentru a face relația lor să funcționeze și să formeze o familie fericită împreună. Lucrurile s-au schimbat însă radical și nimeni nu înțelegea din ce motiv s-a produs ruptura.

După ce Andreea l-a născut pe David, Mitrea nu l-a văzut personal pe copil. În tot acest timp, bruneta a lăsat să se înțeleagă că tatăl adevărat al micuțului David este el. Din spusele luptătorului, a avut un motiv întemeiat pentru care nu l-a vizitat pe băiețel, deși apropiații au încercat să îl facă să revină la sentimente mai bune.

Toată lumea a considerat atitudinea lui ca fiind nepotrivită, aducându-i reproșuri, deoarece conflictul dintre părinți nu ar fi trebuit să se răsfrângă asupra copilașului nevinovat.

Mitrea le-a replicat prietenilor, explicându-le faptul că Andreea Mantea, fosta sa logodnică, l-a asigurat că David nu este copilul lui, iar el nu a insistat asupra acestui subiect, acceptând situația. Le-a mai menționat și că el nu i-ar fi mărturisit Andreei că își dorea copii, decizia de a rămâne însărcinată nu a fost luată de comun acord, el trezindu-se pus în fața faptului împlinit.

Acesta a mai adăugat că decizia de a avea un copil trebuie luată de ambii parteneri, după o perioadă îndelungată de relație, după ce au stabilit împreună dacă sunt pregătiți și când este momentul în care și-ar dori să vină pe lume copilul.

Adevărul este surprinzător

Cu toate că Andreea Mantea a susținut întotdeauna că din relația ei cu Mitrea a rezultat micuțul David, se pare că aceasta a mințit la un moment dat, iar adevărul a ieșit la iveală abia acum. Bruneta a mințit când i-a spus lui Mitrea că nu este el tatăl copilului său, iar motivul pentru care a procedat astfel este pentru că nu a vrut să depindă din punct de vedere legal de tatăl copilului ei, mai ales că nu erau căsătoriți.

in Stiri Mondene

De fiecare dată când ar fi plecat în vacanțe alături de copil, ar fi avut nevoie de procură sau de alte acte, așadar a evitat ca Mitrea să își recunoască legal fiul. Această decizie a fost luată deoarece luptătorul nu s-a interesat deloc de ea în ultimul trimestru de sarcină, iar după ce bebelușul a venit pe lume, nu s-a dus măcar o dată la spital pentru a îi vedea…

Cristian Mitrea nu s-a arătat interesat de copil până în prezent, neobosindu-se să verifice dacă este sau nu cu adevărat al său. În ciuda acestui lucru, Mantea nu i-a interzis niciodată să îl cunoască sau să îl viziteze dacă își dorește, dar este ușurată că nu i s-a solicitat un test ADN; în caz contrar, ar fi forțată să îl lase pe Mitrea să îl recunoască legal pe David, iar atunci ar fi obligată să împartă custodia cu el.

 

Sursa: bzi.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed