Home Stiri Andreea Mantea, o nouă lovitură din partea Kanal D

Andreea Mantea, o nouă lovitură din partea Kanal D

autor Buinoschi Andreea
399 vizualizari

Andreea Mantea nu va mai prezenta emisiunea Se strigă darul. Emisiunea revine cu un nou sezon vara aceasta, iar noii prezentatori vor fi Grațiela Duban și Mihai Mitoșeru.

„Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopăr tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte.

Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un aliat în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambițioasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! Să înceapă nunțile!”, a spus Grațiela Duban, potrivit cancan.ro.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Andreea Mantea a declarat că fostul ei partener, Cristi Mitrea, a bătut-o, după ce acesta a făcut mai multe afirmații la adresa vedetei Kanal D, în cadrul unui podcast.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu, pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. Mă văd nevoită să fac această declarație publică, pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, a declarat fosta prezentatoare pentru cei de la wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies