Home Stiri Andreea Mantea povestește cum au reacționat părinții ei când au văzut pozele din „Playboy”: „Mama a tăiat cablul de la televizor când a fost emisiunea”

Andreea Mantea povestește cum au reacționat părinții ei când au văzut pozele din „Playboy”: „Mama a tăiat cablul de la televizor când a fost emisiunea”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 872 views 2 minute timp de citit

Andreea Mantea a fost invitată în cadrul emisiunii În Oglindă și a vorbit, printre altele, și despre reacția pe care părinții ei au avut-o atunci când a apărut în Playboy, în urmă cu mai mult timp.

„Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film, nu aveam niciun pictorial în «Playboy». Mă duceam peste tot, doar să îi arăt că mă duc. Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor când a fost emisiunea.

S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul, ca el să nu poată să vadă. Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi. Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis «Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba.

Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic. Un om, când nu mai are nimic de oferit, începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?». Și i-am zis: «Să-ți arăt că pot». Și mi-a zis: «Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție îți va fi și mai rușine»”, a spus Andreea Mantea în cadrul emisiunii În Oglindă.

„Copilul meu nu vrea să știe de tată, nu-l interesează, nu vrea să audă. Când trebuia să plece la el, se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui, că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea.

Când mi-l aducea, era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic, chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine. (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit”, a mai spus fosta prezentatoare în cadrul aceleiași emisiuni…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies