Home Stiri Mondene Andreea Mantea s-a despărțit, după aproximativ șase ani de relație

Andreea Mantea s-a despărțit, după aproximativ șase ani de relație

autor Mirela
1,2K views

Andreea Mantea a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a decis să se despartă de iubitul său. Prezentatoarea avea o relație de aproximativ șase ani, dar se pare că acest lucru nu a fost suficient pentru ca lucrurile să evolueze într-o manieră pozitivă.

„Ultimul lucru toxic din viața mea pe care l-am eliminat avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic”, a spus Andreea Mantea pentru cei de la cancan.ro.

„Care este problema, extragem, intrăm în tot haosul și căutăm exact de ce am țipat, de ce simt ce simt, de ce îmi vine să plâng, care e motivul real, de unde a plecat totul și mă duc și caut acolo. Aia e o experiență, nu o poți numi relație sau căsnicie sau ceva frumos. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice «gata»!”, a mai spus aceasta.

Andreea Mantea se confruntă cu probleme de sănătate

„Rezoluție, dorință sau, mai bine zis, nevoie! Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează ca acum câțiva ani și vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate. Voi renunța la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos. Va fi greu, pentru că sunt pofticioasă, dar, dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la două săptămâni.

Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comod/ă. Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult duc la acest luat în greutate sau la diverse probleme de sănătate. Acum două zile, mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii!”, a scris aceasta pe contul său de Instagram…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed