Home Stiri Andreea Mantea și-a expus burtica de gravidă în costum de baie?

Andreea Mantea și-a expus burtica de gravidă în costum de baie?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Andreea Mantea a plecat în vacanță și a fost luată la întrebări de către fanii care au crezut că este însărcinată pentru a doua oară.

Vedeta Kanal D a negat aceste informații, spunând că nu așteaptă niciun copil, deși și-ar dori să își mărească familia.

„Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!”, a scris o admiratoare în dreptul unei fotografii. „Nu sunt însărcinată”, a răspuns Andreea. „Scuze, atunci! Credeam că ești însărcinată, pentru că ai doar burtică, în rest, ești slabă!”, a reacționat cea care a întrebat-o, ulterior.

„Răspunsul la «nu ți l-ai dorit» (…) este că alesesem să termin relația. Eram plecat de mult și, într-o zi, am primit un mesaj în care mi s-a transmis că Andreea era însărcinată și că, indiferent de ce s-a întâmplat între noi, ea păstrează copilul. Șase-șapte luni am fost împreună, luni în care nu am discutat despre a avea un copil.

Eu am considerat că e musai ca lucrurile astea să se facă din dragoste și de comun acord. Da, (n. red. – am iubit-o pe Andreea). Eu n-am crezut mult timp (n. red – că era însărcinată). Am crezut că e o încercare de a mă aduce înapoi.

După aceea, știind istoria noastră, știind modul de funcționare a creșterii unui copil care stă ba la mamă, ba la tată, cum să spun, trebuie să fiu eu bine cu mine ca să am ce să-i transmit copilului. Nu mi-aș dori să crească copilul într-un mediu cu o energie foarte proastă, în care sunt certuri, discuții, tonuri ridicate. Relația cu Andreea a fost cu de toate, și cu bune și cu… toxică. Nu există nu am vrut (n. red – să fiu trecut pe certificat). Nimeni nu m-a întrebat. N-am avut discuția, aveam o comunicare întreruptă. Eu nu cred că ești mamă sau tată dacă e scrisă titulatura aceea”, a spus Cristi Mitrea, în cadrul podcast-ului lui Măruță, despre fiul său, David…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies