HomeStiri Mondene Andreea Mantea si-a schimbat iar colegul de emisiune

Andreea Mantea si-a schimbat iar colegul de emisiune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 875 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Andreea-Mantea-si-a-schimbat-iar-colegul-de-emisiune.jpg

Andreea Mantea este cea mai frumoasă prezentatoare de emisiuni de divertisment.

Andreea Mantea si-a schimbat iar colegul de emisiune

Cea mai nouă schimbare pe care a adus-o toamna în viaţa Andreei Mantea este că va primi un coleg nou în emisiunea „Se strigă darul”, de la postul Kanal D. În locul lui Adrian Cristea, pe numele său de scenă „Bursucu”, alături de Andreea Mantea se va alătura Mihai Mitoşeru. Mitoşeru este un actor foarte carismatic, are experienţă în astfel de emisiuni şi este foarte încântat de noul proiect.

„Sunt onorat să pot aduce bucurie în viaţa oamenilor, să fiu alături de ei în momentele fericite şi să fac totul pentru a strânge cât mai multă zestre. Sunt sigur că Andreea va fi pentru mine o concurenţă redutabilă, foarte inventivă, persuasivă şi ambiţioasă”, a declarat Mihai Mitoşeru.

Andreea Mantea si-a schimbat iar colegul de emisiune 1

Andreea Mantea este şi ea încântată de ceea ce experimentează în cadrul acestei emisiuni şi are foarte multe de învăţat de la românii la ale căror nunţi participă…

„Ne dorim din tot sufletul să le arătăm în continuare telespectatorilor cât de spectaculoase sunt tradiţiile la nunţile din ţara noastră, în toate zonele României, şi cât de frumos ştiu să se distreze românii. Am întâlnit poveşti incredibile de dragoste, pe care le puteţi urmări în următoarele ediţii ale emisiunii «Se strigă darul». La filmări, au fost mai multe multe premiere pentru mine, un exemplu ar fi acela că am îmbrăcat costumul de apicultor şi chiar am stat, realmente, lângă stupi! Dar ce nu fac eu pentru mirii noştri?”, a declarat Andreea Mantea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed