HomeStiri Mondene Andreea Mantea trece prin momente cumplite: „Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am”

Andreea Mantea trece prin momente cumplite: „Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Andreea Mantea trece prin momente cumplite „Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am” in Stiri Mondene

După ce a recunoscut că suferă de o boală autoimună, Andreea Mantea a declarat, recent, că suferă de mai multe alergii care îi fac viața și mai grea, pe lângă afecțiunea pe care o avea deja. Cu toate acestea, reușește să se descurce cu ajutorul persoanelor dragi care o susțin moral.

Andreea Mantea trece prin momente cumplite „Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am” in Stiri Mondene„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta. Este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele”, a spus aceasta în cadrul emisiunii Teo Show.

Andreea Mantea a luat o decizie radicală în urma despărțirii neașteptate in Stiri Mondene„Lăsând la o parte această condiție, nu aveam starea și puterea necesară. La un moment dat, în viața oricărui om, apare o persoană sau o situație care te pune la pământ, fie ceva grav în familie, fie o relație toxică, fie ceva care te pune la pământ. După ce te pune la pământ, mai calcă și peste tine și te bagă acolo cu totul. Mi-am dorit foarte mult să vin astăzi să le zic persoanelor care sunt, într-adevăr, mai plinuțe, să nu bage în seamă nimic din ce li se spune. Acum sunt foarte fericită, sunt foarte bine. E foarte plăcut când scoți capul din pământ. Mi-a luat câteva luni bune să ajung aici”, a continuat aceasta.

Andreea Mantea trece prin momente cumplite „Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am” in Stiri Mondene„Am primit un mesaj de la sora mea într-o zi, l-am citit, am plâns și, pur și simplu, mi-a deschis ochii. Sfaturi primești mereu, dar este un moment când, în viața fiecărui om, apare cineva sau ceva care te face să deschizi ochii. Nu poți să tragi pe nimeni de mânecă”, a încheiat prezentatoarea…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed