Home Stiri Andreea Mantea va prezenta o nouă emisiune la Kanal D. Iată despre ce este vorba!

Andreea Mantea va prezenta o nouă emisiune la Kanal D. Iată despre ce este vorba!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 693 views 2 minute timp de citit

Andreea Mantea revine în rolul de prezentatoare. Vestea a fost dată chiar de către aceasta, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, spunând că emisiunea va fi una extrem de emoționantă.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că, atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, a scris Andreea Mantea pe pagina ei de Instagram.

„Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film, nu aveam niciun pictorial în «Playboy». Mă duceam peste tot, doar să îi arăt că mă duc. Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor când a fost emisiunea.

S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul, ca el să nu poată să vadă. Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi. Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis «Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba.

Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic. Un om, când nu mai are nimic de oferit, începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?». Și i-am zis: «Să-ți arăt că pot». Și mi-a zis: «Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție îți va fi și mai rușine»”, a spus Andreea Mantea în cadrul emisiunii În Oglindă

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies