HomeStiri Mondene Andreea Mantea, vizată de Kanal D în privința schimbării grilei de programe

Andreea Mantea, vizată de Kanal D în privința schimbării grilei de programe

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Andreea-Mantea-vizata-de-Kanal-D-in-privinta-schimbarii-grilei-de-programe.jpeg

Multe televiziuni obișnuiesc să facă modificări în grilele de programe odată cu schimbarea anotimpurilor, pentru a menține viu interesul fanilor. Este și cazul postului Kanal D, care a făcut publice cele mai importante schimbări în această privință.

Andreea Mantea, vizata de Kanal D in privinta schimbarii grilei de programe in Stiri Mondene

Cu ocazia venirii verii, sunt introduse emisiuni noi în grila de programe a postului Kanal D, care, cu siguranță, îi vor încânta pe telespectatori. Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV ale acestui post este, fără îndoială, Andreea Mantea. Aceasta va prezenta, alături de Mihai Mitoșeru, emisiunea Se strigă darul. Emisiunea lor va începe în seara de sâmbătă, 15 iunie, și se va difuza de la ora 20:00.

„De abia aștept sa înceapă noul sezon. Sunt nerăbdătoare să împărtășesc experiența mea cu telespectatorii, să vadă ce obiceiuri și tradiții încă se păstrează la nunțile din diferite regiuni din România”, a spus Andreea Mantea, citată de paginademedia.ro.

Alte emisiuni noi din cadrul grilei de programe din această vară ce pot fi urmărite la Kanal D sunt și Roata norocului, prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, ce va avea premiera duminică, 16 iunie, de la ora 20:00, și Ochii din umbră, emisiune moderată de Ernest, care se va începe tot duminică, 16 iunie, dar de la ora 22:00.

Ernest a recunoscut că a fost întrebat deseori de o mulțime de fani când urmează să înceapă emisiunea sa. Cu ocazia prezentării grilei de vară, acesta a oferit detalii cu privire la cazurile prezentate în noul sezon.

„Nu de puține ori am fost întrebat pe stradă când revine «Ochii din umbră». În noul sezon, telespectatorii vor avea parte de multă acțiune. Am filmat prin toată țara…

Așa cum v-am obișnuit, vom prezenta cazuri ieșite din comun, situații în care, cu siguranță, unii dintre cei care ne vor urmări se vor regăsi sau din care vor avea ceva de învățat”, a declarat Ernest.

Sursa: ioana-cuzino.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed