Home Stiri Andreea Mantea vorbește despre iubitul misterios

Andreea Mantea vorbește despre iubitul misterios

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

De câțiva ani, Andreea Mantea trăiește o poveste de dragoste foarte frumoasă alături de un bărbat misterios. Aceasta nu vrea să îl arate nimănui, spunând că, dacă ar face acest lucru, ar putea strica armonia care există între ei. Sătulă de întrebările legate de viața sentimentală, vedeta de la Kanal D a lămurit totul prin intermediul unui vlog.

„Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?”, l-a întrebat fosta prezentatoare pe iubitul său, care se afla în spatele camerei de filmat. Acesta, deși nu a răspuns, a lăsat să se înțeleagă faptul că așa este. Văzând că iubitul său nu a fost prea convingător, Andreea a explicat cum stau lucrurile, de fapt.

„Nu-l ascund! Pur și simplu, am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești de-astea. Odată cu vârsta, te axezi pe ce e mai important. Cred că, pur și simplu, mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume, să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea, într-un interviu postat pe canalul său de YouTube.

Surse apropiate vedetei au oferit câteva informații despre relația pe care cei doi o au. „Andreea are iubit, de patru-cinci ani, si este foarte fericita. Baiatul chiar o iubeste. E un tip simplu, educat, cu mult bun-simt si care o iubeste, o adora pe Andreea. Nu este baiat de bani gata si nici super afacerist. Este un om caruia nu ii este strain domeniul in care lucreaza Andreea. Si el lucreaza in televiziune! Sunt de patru-cinci ani impreuna si se inteleg foarte bine. Intr-adevar, pe degetul Andreei a aparut si un inel de o perioada si, da, seamana cu un inel de logodna! Insa ea nu-si pune viata sentimentala pe tava si nici nu da detalii despre ea. Cert este ca e fericita si linistita! A gasit la baiatul acesta fix ce cauta: iubirea curata si adevarata”, au mărturisit persoane apropiate vedetei, conform celor de la impact.ro…

Surse

Surse

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies