Home Stiri Andreea Marin a ajuns în faţa altarului?

Andreea Marin a ajuns în faţa altarului?

autor Mirela
831 views 2 minute timp de citit

Andreea Marin trăiește, de ceva timp, o poveste de iubire foarte frumoasă. Recent, relația sa a ridicat anumite semne de întrebare, fanii acesteia crezând că a ajuns în fața altarului.

„Hopa, s-a furat mireasa”, a spus una dintre persoanele care o filma pe Andreea Marin, în timp ce punea la punct detaliile unui nou proiect. Prezentatoarea nu a negat acest lucru, ci a continuat seria glumelor, arătând că nu a fost deloc deranjată de ceea ce s-a spus la adresa ei.

În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior a declarat că își mai dorește un copil, mai ales că fiica sa, Violeta, este de acord cu ideea de a mai avea o soră sau un frate vitreg.

„Fireşte, în alegerea mea contează, în primul rând, părerea copilului meu, pentru că sunt o mamă responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe şi fericirea mea şi nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar, dacă văd că nu am un copil mulţumit, nu pot să merg mai departe. Mi-aş dori (n.r. un copil), dar trebuie să vrea şi Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toţii!”, a spus aceasta, potrivit celor de la cancan.ro.

„De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment.

Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect. Mai are doi frați, de ce nu ar mai vrea încă o soră sau un frate? Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua pe care nu pot numi «mamă vitregă», pentru că acest termen are așa o conotație negativă și nu e cazul. Se înțeleg foarte bine”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni televizate, despre același subiect.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies