Home Stiri Andreea Marin a avut nevoie de ajutorul echipajului SMURD, chiar în plină stradă

Andreea Marin a avut nevoie de ajutorul echipajului SMURD, chiar în plină stradă

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 468 views 2 minute timp de citit

De curând, Andreea Marin a povestit despre un eveniment mai puțin plăcut prin care a trecut. Din cauza volumului foarte mare de muncă, fosta soție a lui Ștefan Bănică junior a avut nevoie de ajutorul medicilor, când burnout-ul s-a instalat.

„Eu sunt o fire creativă, muncesc mult. Sunt zile și nopți nedormite, și asta se întâmplă dintotdeauna, nu e vreo noutate, dar nu mă obligă nimeni. În fond, nimeni nu ne obligă să facem un lucru dacă nu îl vrem cu adevărat sau nu avem o motivație să facem asta. Nu m-aș plânge… nici măcar când am căderi.

Sunt perioade mai dificile, când ajungi la medic și îți spune că ești burnout. Da, chiar anul trecut mi s-a întâmplat, în timpul filmărilor pentru emisiunea «Nu există «Nu se poate»!». Efortul prelungit pe luni de zile a dus la o stare de epuizare. Nu făceam doar asta, bineînțeles, niciodată nu fac un singur lucru și, atunci, s-a dezechilibrat balanța. Dar am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă. Nu știu dacă a fost rău, dar a fost un semnal de alarmă”, a spus aceasta la Digi 24, în cadrul emisiunii La Cină.

„Nu-mi place termenul ăsta de «vedetă». Ca să fii vedetă, ai nevoie de multă muncă și de multe realizări. Sunt prea puține, aș spune! În rest… sunt oameni care apar și dispar de pe micul ecran. (…) S-a schimbat mult treaba în televiziune și față de momentul în care eram un copil care abia deschidea ochii în această lume.

Păi, să luăm, de pildă, ce însemna atunci un concurs pentru a ocupa un post la televiziune, cât de dificil era… Eu am dat concursuri timp de o săptămână, în fiecare zi cu alte probe; în fața camerei, în spatele ei, eseu, limbă străină, lucruri care, astăzi, nu mai sunt luate în seamă. Vezi oameni care apar la TV care n-au nici în clin, nici în mânecă. Oameni care nu au cultură generală, nu vorbim despre specializare într-o anumită direcție. Lucrurile s-au schimbat foarte mult, e mult mai subțire treaba”, a mai declarat prezentatoarea, conform cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies