Home Stiri Andreea Marin a fost bătută de Ștefan Bănică Junior: „Pac!, o lovea”

Andreea Marin a fost bătută de Ștefan Bănică Junior: „Pac!, o lovea”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Nu de puține ori, prin presă au început să circule zvonuri conform cărora Ștefan Bănică Junior era violent fizic. Partenerele sale cădeau pradă furiei lui, dar, cu toate acestea, nimeni nu a recunoscut acest lucru. Nici Andreea Marin  nu a scăpat de această latură a artistului, fiind lovită ori de câte ori îndrăznea să îl contrazică.

Pentru o lungă perioadă, Ștefan Bănică și Sabin Ivanof au fost prieteni foarte buni. Cu toate acestea, după o vreme, soțul Simonei Pătruleasa a vorbit despre chinurile prin care a trecut prezentatoarea în timp ce era măritată cu juratul emisiunii X Factor.

Conform spuselor sale, ori de câte ori Andreea îl contrazicea, artistul o lovea, iar aceste evenimente să întâmplau inclusiv în vacanță.

„(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea.

Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, a mărturisit Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies