HomeStiri Mondene Andreea Marin a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei

Andreea Marin a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 830 views
Andreea Marin a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei (1) in Stiri Mondene
  • Andreea Marin are o relație foarte frumoasă și foarte solidă cu un bărbat mai tânăr decât ea cu aproape 11 ani.
  • Aceasta și-a găsit, în cele din urmă, liniștea, după un divorț tumultos de Ștefan Bănică Junior.
  • Prezentatoarea susține că există multe beneficii în ceea ce privește relația dintre ei, beneficii care se datorează tocmai diferenței de vârstă.

Andreea Marin are o relație destul de îndelungată cu actualul ei partener, Adrian Brâncoveanu. Aceasta se declară extrem de fericită și de liniștită în prezent, deoarece pare că și-a găsit, în cele din urmă, momentele de echilibru pe care le căuta de atâta vreme.

Prezentatoarea este mai în vârstă decât partenerul ei, dar susține că acest lucru nu reprezintă nicio piedică și că, atâta timp cât se înțeleg, nimic altceva nu mai contează.

Andreea Marin a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei (2) in Stiri Mondene

Andreea Marin nu este deranjată de diferența de vârstă

„Este mai tânăr cu 10, aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere, nu există nicio urmă de problemă între noi.

Dacă ne vezi pe stradă, nu spui ca există această diferență între noi și, atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă.

Andreea Marin a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei (3) in Stiri MondenePe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag apropiat, eu pe tatăl meu și, în felul ăsta, ne-am apropiat, vorbind de lucruri dureroase. Nu a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Andreea Marin a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei (4) in Stiri Mondene

Prezentatoarea a spus de ce nu au făcut nunta până acum

Andreea Marin a spus că ea și Adrian nu au făcut nunta, deoarece niciunul nu simte că este nevoie de un act pentru a-și dovedi unul altuia ce sentimente sunt la mijloc.

Mai mult decât atât, aceasta a mai menționat faptul că responsabilitățile pe care amândoi le au din punct de vedere profesional nu îi împiedică să fie unul lângă atul.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed