Home Stiri Andreea Marin a vorbit despre momentele cărora Violeta era expusă în timpul căsniciei ei cu Ștefan Bănică Junior

Andreea Marin a vorbit despre momentele cărora Violeta era expusă în timpul căsniciei ei cu Ștefan Bănică Junior

autor Mirela
379 views 3 minute timp de citit
  • Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit în anul 2006, dar, după șapte ani, au pus punct căsniciei.
  • Relația lor a fost una extrem de controversată și de discutată de către cei din jur.
  • Cu toate acestea, Andreea Marin a depășit momentul și a vorbit deschis despre ceea ce fiica sa vedea la ei în acea perioadă.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au format un cuplu extrem de controversat. Cum ambii sunt persoane publice, toți ochii erau ațintiți asupra lor, iar fiecare gest era comentat de către toți cei din jur.

Cu toate acestea, atât înainte de divorț, cât și după, relația lor a fost criticată, mai ales după pronunțarea divorțului. De-a lungul timpului, Andreea Marin a vorbit despre comportamentul pe care artistul l-a avut la adresa ei și care nu a fost deloc unul așa cum ar fi fost normal.

Ce a spus Andreea Marin despre relația cu Ștefan Bănică Junior?

„Cert e că nu regret nimic și cred că, decât să stau în ceva în care nu mă simt confortabil, alegerea mea de a merge înainte a fost alegerea bună. Pentru mine, cel puțin. În privința relației mele din care am o fiică, cred că e foarte bine pentru ea să știe că, deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus amândoi.

Copiii suferă și dacă își văd părinții nefericiți. Nu e un exemplu bun pentru ei, vor duce această greșeală mai departe, pentru că asta au văzut acasă. Eu nu cred într-o relație în care copilul nu mai vede bucurie. În niciun caz pentru un copil nu poate fi bine să vadă sau să simtă teamă, să simtă nedreptate, tensiune. Lucrurile astea nu duc la nimic bun. Am văzut exemple dure”, a declarat aceasta în cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici.

Prezentatoarea are o părere foarte bună despre Radu Ștefan Bănică

Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică au găzduit împreună un eveniment. Andreea Marin are o părere foarte bună despre fiul fostului ei soț și consideră că va ajunge un actor talentat.

Mai mult decât atât, aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa și a mărturisit că talentul și seriozitatea lui l-au făcut persoana potrivită pentru a prezenta respectivul eveniment.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies