HomeStiri Mondene Andreea Marin, amintiri dureroase

Andreea Marin, amintiri dureroase

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/foto-cat-de-sexy-e-andreea-marin-ce-tinuta-provocatoare-a-ales-vedeta.jpg

Pozele şi momentele frumoase petrecute alături de părinţii săi sunt singurele amintiri ale Andreei Marin, după ce acum 32 de ani îşi pierdea mama, iar la începutul lunii martie a murit şi tatăl său (70 de ani).   Cu ocazia zilei de 8 martie, Andreea a scris un mesaj foarte emoţionant şi dureros, pentru mama sa, pe site-ul său de socializare, însoţit de o imagine cu mama sa. 

foto-cat-de-sexy-e-andreea-marin-ce-tinuta-provocatoare-a-ales-vedeta

”Gand pentru mama… peste putin, e 8 martie si acolo, in cer… Maine, rezerva-ti un timp, cat de scurt, dar pretios, pentru mama ta, care-i aici si mereu te asteapta. Somn lin, vis senin!”. 

Poza mamei sale a reuşit să îi înduioşeze pe toţi fanii săi.

Mama sa a murit acum 32 de ani, într-un accident de maşină. În acel moment, în maşina care a scăpat de sub control se aflau părinţii săi, Violeta şi Dan, Andreea, care pe atunci avea 9 ani, şi sora sa în vârstă de 4 ani.

”Ca în fiecare vară, vacanța la mare. Plecăm, parcă grabiți de destin, cu o zi mai devreme. Cerul e sumbru, dar, ca întotdeauna, în mașina noastră e veselie. Plouă ușor sacadat, apoi totul se întunecă. Nu zărești nimic la un metru în față. O fracțiune de secundă, atât… e tot ce te desparte uneori de iad. Curios, în crâmpeiul acela de viață am timp să urmăresc fisura lunetei în ritm infernal. Sticla se transformă în cioburi infime… mama se aruncă deasupra noastră cu un ultim gest de protecţie și dragoste fără de margini. Bolidul lovește puternic și șocul înseamnă pentru ea o răsucire bruscă, iar ceva îi străpunge inima. Se prăvale și buzele-i întredeschise cauta aer, corpul meu e încătușat, jumătate în bolid, jumătate în epava noastră. Ies dintre fiare, eu și tata suntem mai puțin răniți. Ploaia șterge lacrimi, spală rochia roșie a mamei, înăbușă durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger căzut, se stinge în brațele mele până să ajungem la spital”, scrisese Andreea în jurnalul său.

andreea-marin-mama

Sursa photo: ziarelive.ro; libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed