Home Stiri Andreea Marin, anunț-bombă despre a doua sarcină! „Pe cale naturală”

Andreea Marin, anunț-bombă despre a doua sarcină! „Pe cale naturală”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 895 views 2 minute timp de citit

Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, aceasta rămânând în sufletul publicului deși nu mai prezintă de mult timp emisiuni de televiziune.

Aceasta a dat mereu dovadă de transparență față de fanii săi și nu s-a ascuns când a fost întrebată despre anumite evenimente din viața sa.

Întrucât are o relație de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Liban, ce are 32 de ani, lumea este curioasă să afle dacă frumoasa brunetă ia în calcul să devină mamă pentru a doua oară.

Aceasta nu a avut prea mult noroc în dragoste de-a lungul anilor, fiind cunoscut faptul că a divorțat de Ștefan Bănică jr., tatăl fetiței sale, Violeta.

Cu toate acestea, se pare că, în sfârșit, soarta îi surâde, întrucât acum și-a găsit fericirea și a făcut anunțul-bombă că își dorește al doilea copil.

Vedeta a precizat însă că speră ca acest fapt să se realizeze tot pe cale naturală, fără intervenția tratamentelor de fertilizare.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă.

Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Fosta prezentatoare TV mai are un doi copii adoptați la distanță: un băiat din China și o fetiță din Niger, care beneficiază de sprijinul său financiar.

Andreea Marin speră să fie în continuare sănătoasă, pentru a își putea continua afacerile.

„Să fie la fel de bine cum a fost anul trecut.

Nu a fost un an ușor, a fost foarte mult de muncă, dar până la urmă să ne bucurăm când avem sănătatea de partea noastră și când suntem în stare să împlinim ceea ce visăm, chiar dacă efortul uneori te face să îți spui:

«Îmi doresc doar să dorm!». Eu și în 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate”, a mai spus Andreea Marin…

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies