Home Stiri Andreea Marin, anunț oficial despre nunta cu iubitul ei

Andreea Marin, anunț oficial despre nunta cu iubitul ei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 271 views 2 minute timp de citit
  • Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de cinci ani.
  • Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește povestea lor de cuplu.
  • Prezentatoarea a vorbit despre nunta lor.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de cinci ani. Aceștia au o relație foarte sudată și extrem de matură, dar nu au ajuns să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Acum, în cadrul unui interviu oferit celor de la viva.ro, Andreea Marin a vorbit despre nunta cu iubitul ei, dar și despre alte amănunte ale relației lor.

Ce spune Andreea Marin despre următorul pas în relație?

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa.

Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar, în momentele cu adevărat importante, suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”, a spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

Prezentatoarea are o relație foarte bună și cu fiica ei

„În primul rând, Violeta îmi seamănă leit. Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie, pentru că anumite lucruri la care eu am observaţii astăzi, ca mamă, îmi dau seama că le făceam şi eu la aceeaşi vârstă şi că, probabil, tata era tare chinuit, din păcate, pentru că trebuia să fie şi tată, şi mamă la vremea aceea.

Eu am ajuns acum cu fiica mea la vârsta la care există şi momente în care ne sfătuim, şi momente în care ne contrazicem, şi momente în care numai prin puterea argumentelor putem trece de un anumit impas. E şi frumos şi dificil în acelaşi timp”, a spus aceasta pentru okmagazine.ro.

„Cel mai vesel sfârșit de an și cel mai frumos început! Și totuși, oriunde am hoinări, nicăieri nu e mai bine ca acasă! Cel mai bun și sănătos somn e cu capul pe perna mea și tot acolo se nasc visurile pentru noun an! Home sweet home!”, a scris Andreea în dreptul unei fotografii suspecte cu un inel.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies