HomeStiri Mondene Andreea Marin, apariție inedită la Gala Unica! Vezi imagini cu vedeta!

Andreea Marin, apariție inedită la Gala Unica! Vezi imagini cu vedeta!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 754 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/15129556_1472665549427707_2156138940715983792_o.jpg

Printre vedetele care au participat la Gala Unica, ce a avut loc la Palatul Bragadiru, s-a aflat și Andreea Marin. Aceasta a avut o apariție surprinzătoare, desprinsă parcă din basme.

15129556_1472665549427707_2156138940715983792_o

Andreea Marin a apărut într-o rochie lungă, de prințesă, și a purtat și o perucă. Se pare că cea mai încântată de look-ul artistei a fost chiar fiica ei, Violeta.

”Port o rochie a unei creatoare de peste Prut… Împreună lansăm o nouă colecție, una bussiness, în linii aparent simple, dar sofisticate. Și foarte elegante. Mă bucur să port această perucă nu dintr-un motiv pur estetic, ci dintr-un sentiment de solidaritate, astăzi am lansat o campanie a zâmbetelor regăsite. Atunci când am ieșit din casă, copilul meu a fost cea mai încântată fețișoară pe care am văzut-o azi. Îi place să am părul lung. Și da, mă sfătuiesc cu ea când ies din casă. Ei îi place să spună că-i stilistul meu”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

După ce a anunțat că divorțează de Tuncay, Andreea Marin a vorbit pentru prima dată de modul în care decurge viața ei, dar și despre ceea ce are de gând să facă pe viitor. Vedeta s-a arătat dezamăgită de felul în care tratează presa subiectele legate de evenimentele care i se întâmplă.

„Am înțeles că sunt gravidă, am înțeles că sunt foarte tristă… hai să revenim la realitate acum, să revenim cu picioarele pe pământ. Tristă, plânsă, ce să spun… e o perioadă grea. Nu știu ce ar mai putea inventa unii și alții, eu vă sfătuiesc să fiți oameni serioși. Mă cunoașteți de 20 și ceva de ani de zile, sunt un om care știe bine ce face, știe ce vrea de la viață. În momentul în care iau o decizie pentru viața mea, oricare ar fi ea, știu bine ce fac și n-am de gând să mai stau să plâng.

Îmi văd de drum, sunt constructivă, sunt un om pur și simplu pozitiv și n-o să mă schimbe nimic… A fost un an greu și lucrurl care m-a pus la pământ a fost pierderea tatei. Neașteptată. Mi-a fost foarte greu să realizez că am rămas cel mai vârstnic om și stâlpul din familia noastră. Nu mi-a fost ușor. Nu pot să spun că am trecut peste asta, încă. Aceasta e cu adevărat cumpăna din anul acesta. Dar mergem înainte.

Da, mai cred în instituția căsătoriei. Asta nu înseamnă că am de gând să mă mai căsătoresc. Nu e deloc momentul să am astfel de gânduri acum, însă instituția căsătoriei, generic vorbind, n-are nicio legătură cu ce i se întâmplă unuia sau altuia. Să nu căutăm să fim subiectivi. Fiecare om are povestea sa, convingerile, principiile, aspirațiile sale. Așa că eu nu sunt atât de ușor de pus la pământ și nici genul de femeie care să renunțe la viață pentru că a avut o problemă. Trebuie să fiu un model pentru fiica mea. Vreau să-mi dovedesc respect față de mine însămi”, a declarat Andreea Marin pentru Antena Stars.

Gala-Unica-bun-1-662x1024

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed