Home Stiri Andreea Marin i-a cerut acordul lui Ștefan Bănică pentru a fi în juriul emisiunii de la Pro TV

Andreea Marin i-a cerut acordul lui Ștefan Bănică pentru a fi în juriul emisiunii de la Pro TV

autor Elena Yvette
279 vizualizari

Se pare că Andreea Marin nu se sfătuiește cu fostul soț doar asupra creșterii copilului pe care îl au împreună, ci și când e vorba de proiecte profesionale. Zâna i-a cerut părerea lui Ștefan Bănică Junior înainte de a fi în juriul noului show muzical de la Pro TV.

andreea-marin-cerut-acordul-lui-stefan-banica-pentru-fi-juriul-emisiunii-de-la-pro-tv

Andreea Marin va fi unul dintre cei patru jurați care vor evalua performanța concurenților de la noul show muzical care va începe în această primăvară la Pro TV. Înainte de a bate palma cu producătorii, aceasta a recunoscut că i-a cerut părerea fostului său soț, Ștefan Bănică Junior, mai ales că el are experiența unei emisiuni de acest fel.

„Da, i-am spus acest lucru. Am fost alături de el în anii în care a prezentat o emisiune similară, ne-am sfătuit, cred în calitățile lui ca artist și profesionist. Împărtășim cea mai frumoasă grijă pe care un părinte o poate avea: cea pentru copilul nostru, nu văd nimic nepotrivit în a-i cere o opinie la nevoie”, a declarat Andreea Marin pentru ADPM.ro.

În legătură cu faptul că din echipa emisiunii va fi și Mihaela Rădulescu, cele două nefiind prea bune prietene, Andreea Marin s-a mulțumit să spună că nu vor exista conflicte între ele, ea oferind eleganță în atitudine…

„Nu ne-am întâlnit încă, dar din perspectiva mea vă puteți aștepta doar la normalitate, maturitate și profesionalism. Nu știu ce vor să vadă alții, dar știu ce pot eu să ofer: eleganță în atitudine și concentrare pe ce am eu de făcut. Rolul juraților e foarte important în acest show și îmi asum faptul că prioritatea mea e să-mi canalizez atenția asupra concurenților și să comunic bine cu juriul. Fiecare om din această echipă mare, sunt convinsă, va pune umărul pentru ca, împreună, să creăm un succes”,  a mai adăugat vedeta.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies