HomeStiri Mondene Andreea Marin i-a cerut acordul lui Ștefan Bănică pentru a fi în juriul emisiunii de la Pro TV

Andreea Marin i-a cerut acordul lui Ștefan Bănică pentru a fi în juriul emisiunii de la Pro TV

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 786 views
andreea-marin-cerut-acordul-lui-stefan-banica-pentru-fi-juriul-emisiunii-de-la-pro-tv in Stiri Mondene

Se pare că Andreea Marin nu se sfătuiește cu fostul soț doar asupra creșterii copilului pe care îl au împreună, ci și când e vorba de proiecte profesionale. Zâna i-a cerut părerea lui Ștefan Bănică Junior înainte de a fi în juriul noului show muzical de la Pro TV.

andreea-marin-cerut-acordul-lui-stefan-banica-pentru-fi-juriul-emisiunii-de-la-pro-tv

Andreea Marin va fi unul dintre cei patru jurați care vor evalua performanța concurenților de la noul show muzical care va începe în această primăvară la Pro TV. Înainte de a bate palma cu producătorii, aceasta a recunoscut că i-a cerut părerea fostului său soț, Ștefan Bănică Junior, mai ales că el are experiența unei emisiuni de acest fel.

„Da, i-am spus acest lucru. Am fost alături de el în anii în care a prezentat o emisiune similară, ne-am sfătuit, cred în calitățile lui ca artist și profesionist. Împărtășim cea mai frumoasă grijă pe care un părinte o poate avea: cea pentru copilul nostru, nu văd nimic nepotrivit în a-i cere o opinie la nevoie”, a declarat Andreea Marin pentru ADPM.ro.

În legătură cu faptul că din echipa emisiunii va fi și Mihaela Rădulescu, cele două nefiind prea bune prietene, Andreea Marin s-a mulțumit să spună că nu vor exista conflicte între ele, ea oferind eleganță în atitudine…

„Nu ne-am întâlnit încă, dar din perspectiva mea vă puteți aștepta doar la normalitate, maturitate și profesionalism. Nu știu ce vor să vadă alții, dar știu ce pot eu să ofer: eleganță în atitudine și concentrare pe ce am eu de făcut. Rolul juraților e foarte important în acest show și îmi asum faptul că prioritatea mea e să-mi canalizez atenția asupra concurenților și să comunic bine cu juriul. Fiecare om din această echipă mare, sunt convinsă, va pune umărul pentru ca, împreună, să creăm un succes”,  a mai adăugat vedeta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed