Home Stiri Andreea Marin, confesiuni despre fiica sa. Cum a fost afectată micuța de divorțul părinților săi

Andreea Marin, confesiuni despre fiica sa. Cum a fost afectată micuța de divorțul părinților săi

autor Negriu Elena
154 vizualizari

Andreea Marin a divorțat de Ștefan Bănică jr. în 2013, iar fiica lor, Violeta, avea pe atunci șase ani. Recent, fosta prezentatoare TV a vorbit în cadrul unui interviu cum a primit micuța vestea că părinții ei se despart și cum a afectat-o separarea lor.

2

Îndrăgita vedetă a povestit cum a reacționat Violeta când i s-a spus că părinții ei nu vor mai locui împreună în aceeași casă.

„Nu poate fi ușor, dar nici nu cred în soluția unui cuplu care nu împărtășește aceleași valori și sentimente pe termen lung. Doar prezența fizică a ambilor părinți acasă nu e de ajuns. Sigur, nu e o soluție ideală ca fiecare să își vadă de drumul său, dar poate fi, în final, o soluție mai bună decât cea despre care tu îmi vorbeai, compromisul.

Violeta știe că are doi părinți care o iubesc, o sprijină și comunică de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important”, a declarat Andreea Marin pentru pentru viva.ro.

Aceasta a vorbit și despre ce relație are cu fiica sa acum, când a devenit o adevărată domnișoară. Cele două au participat la o ședință foto pentru a fi pe coperta unei reviste mondene.

„Violeta a avut mari emoţii, este domnișoară acum, are aproape 12 ani. Această copertă pe care am făcut-o împreună… am încercat să se simtă bine, să nu fie stresată de ce e în jur. Naturalețea a guvernat acea poveste. Am văzut cum a aşteptat cu emoţii, este firesc.

Are colegi care îi urmăresc parcursul, şi a pe al lor. M-am bucurat tare mult. A terminat anul cu note foarte mari. O să mergem împreună să vedem istoria din spatele «Harry Potter», la Londra. Vreau să îi fac acest dar. E un tur de şapte ore. (…)

Adolescenții de azi nu mai sunt adolescenții care am fost noi. Sunt o grămadă de provocări. E destul de complicat. Ştiu clar că am nişte principii sănătoase. Bunul-simţ trebuie să fie bun-simţ. Răsfățul nu are ce căuta. Este deschisă faţă de mine, suntem prietene, suntem temperamentale. Semănăm şi fizic, doar ochii sunt moșteniți de la bunici de ea. Mă uit la ea şi văd atitudinea, corpul meu de odinioară”, a spus Andreea Marin…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies