Andreea Marin, declarații acide despre fostul soț: „Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei”

Share

Andreea Marin a avut parte de mai multe căsnicii eșuate. De curând, aceasta a mărturisit că unul dintre foștii ei parteneri și-a construit cariera pe spatele succesului său. Potrivit declarațiilor sale, pentru unul dintre foștii ei soți a fost mai important ce putea obține de pe urma căsniciei cu ea, decât sentimentele care erau între ei.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei.

Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct.

Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea, dar cu respect față de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu. Sunt lucruri de bun-simţ, care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.

Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea, pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o comunicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune”, a spus Andreea Marin pentru cei de la Canal33…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news