Andreea Marin, declarații uluitoare despre Ștefan Bănică junior: „Violența ajunge prea departe”

Share

Andreea Marin a făcut niște dezvăluiri uluitoare. Aceasta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ștefan Bănică junior, recunoscând că a fost agresată de către acesta.

„Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umilește, care te lovește… Nu cred în aşa ceva. De asta violența ajunge prea departe. Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt protejată, dacă relația nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea”, a spus prezentatoarea în cadrul unui interviu oferit pentru Canal33, potrivit celor de la impact.ro.

Mai mult decât atât, Sabin Ivanof, unul dintre cei mai buni prieteni de la acea vreme ai artistului, a confirmat zvonurile care circulau de ceva timp. Se pare că bărbatul a fost de față când Andreea Marin a fost agresată fizic de către fostul ei soț.

„Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. (…) Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspundea la jigniri, pac! O lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi, când venea acasă, spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, a spus Sabin Ivanof, potrivit sursei menționate anterior…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news