HomeStiri Mondene Andreea Marin, din nou mama! Iata ce ne pregateste diva pentru noul an

Andreea Marin, din nou mama! Iata ce ne pregateste diva pentru noul an

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 851 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Andreea-Marin-din-nou-mama-Iata-ce-ne-pregateste-diva-pentru-noul-an.jpg

Andreea Marin a avut un 2017 foarte plin. Când vorbește despre anul care a trecut, frumoasa brunetă spune că a fost un an foarte bun, chiar dacă a trecut printr-un divorț de medicul turc.

Andreea-Marin-din-nou-mama-Iata-ce-ne-pregateste-diva-pentru-noul-an in Stiri Mondene

Andreea este o femeie împlinită. O are pe Violeta, care îi aduce bucurii în fiecare zi și lângă ea viața ei este minunată.

Andreea Marin, mamă din nou!

Andreea Marin este deschisă la ideea de a deveni mamă din nou. Consideră că ar fi o binecuvântare să devină mamă pentru a doua oară.

„Bineînţeles. Cred că orice femeie ar trebui să gândească aşa. Mai ales că acum vârsta nu mai este un impediment. Femei la 40 de ani şi 50 aduc pe lume copii sănătoşi. Nu văd de ce să gândeşti într-un mod în care să afecteze devenirea negativistă. Da, sunt deschisă la asta. Sigur că da”, a mai completat vedeta.

Andreea Marin a vorbit și despre fiica ei, Violeta. Este foarte mândră de ea și chiar dacă o lasă să își trăiască frumos copilăria, micuța s-a maturizat foarte mult…

„A avut un an foarte bun la școală și sunt foarte mândră de ea. Nu vreau să exagerez, vreau să-și trăiască copilăria. Când a fost întrebată ce-și dorește, ea a spus că nu este pretențioasă. M-a uimit. Nu s-a mai întâmplat acest lucru în anii trecuți, semn că s-a maturizat. Cred că este un copil fericit cu viața pe care o are. Este un copil cu anumite înclinații, în ceea ce privește limbile străine. A scris de curând un scenariu pentru o piesă de teatru cu colegii ei”, a declarat Andreea Marin la emisiunea „Răi, da’ Buni”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed