Andreea Marin, discuţie aprinsă cu un admirator! Ce a deranjat-o pe Zână?

257

Andreea Marin este implicată în foarte multe proiecte şi călătoreşte la fel de mult.

Andreea Marin, discuţie aprinsă cu un admirator! Ce a deranjat-o pe Zână

Ultima escapadă a fost în frumoasa Italie. Pentru că o relaţie bună cu fanii se ţine cu postările pe Facebook, Zâna a postat şi de data asta o fotografie însoţită de un mesaj.

În trecere, de data asta. Dar iubesc Italia. Într-o altă viaţă, sigur am trăit aici, la Roma. Poate chiar în aeroport, prea mă simt ca acasă, fără vreo şansă să mă plictisesc. Aeroportul e, el însuşi, un oraş plin de viaţă şi de curiozităţi. În viaţa actuală, m-am născut şi am trăit 18 ani la… Roman. Pe aproape, aşadar. #ciaoroma #arrivederci #civediamopresto”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Andreea Marin, discuţie aprinsă cu un admirator! Ce a deranjat-o pe Zână 3

Reacţiile nu s-au lăsat aşteptate. Pe lângă valul de aprecieri, Andreea Marin a primit şi un comentariu răutăcios.

„Dacă aţi ajuns să va etalaţi geanta, stimată doamnă, atunci e de rău”, a scris admiratorul la postarea Andreei Marin.

Andreea a ţinut neapărat să îi răspundă la comentariu. I-a dat o replică destul de dură care scoate la iveală faptul că aceasta a fost foarte deranjată de intenţia „admiratorului”

Am pretenţia, înainte de toate, să scrieţi corect în limba română. Apoi, nu ştiu unde vedeţi „etalarea” unei genţi, care dealtfel nu e scumpă deloc, doar decorată de mine în mod plăcut cu o floare frumoasă, care dă plicului din rafie o aparentă preţiozitate. Dar chiar şi aşa, dacă aş avea o geantă mai scumpă, de ce ar trebui să o ascund? Femeile iubesc moda şi urmăresc aceste detalii pe pagina mea. Unde totul este făcut cu bun simţ. Nu intraţi, dacă vă deranjează. Folosiţi timpul pierdut aici pentru câteva lecţii de gramatică, ar fi mult mai utile pentru dumneavoastră”, a replicat Andreea Marin.