Home Stiri Andreea Marin, emisiune nouă – „În ultima săptămână,…am lucrat 48 de ore fără somn, ceea ce nu recomand nimănui.”

Andreea Marin, emisiune nouă – „În ultima săptămână,…am lucrat 48 de ore fără somn, ceea ce nu recomand nimănui.”

autor Elena Yvette
212 vizualizari

De curând, se pare că frumoasa prezentatoare Andreea Marin a revenit pe micile ecrane, cu o emisiune TV, pentru care a depus foarte mult efort, ajungând uneori să muncească chiar şi 48 de ore, fără pauză. Cu toate acestea, nu recomandă absolut nimănui acest gen de program, care îţi poate afecta sănătatea. 

53990425

Andreea a mărturisit că din pricina plecării sale la New York, pentru doar câteva zile, a fost nevoită să filmeze neîncetat, timp de 48 de ore, pentru a nu rămâne în urmă cu filmările pentru noua sa emisiune.

„În ultima săptămână, am reuşit şi performanţa de a lucra 48 de ore fără somn, ceea ce nu recomand nimănui. Şi asta tocmai pentru că pregăteam emisiunea nouă «Preţuieşte Viaţa!» şi fac eforturi să fiu gata la timp, căci săptămâna trecută a intervenit plecarea mea de câteva zile la New York, unde am avut un eveniment la ONU. Această deplasare mi-a dat programul peste cap, dar cu efort le voi duce pe toate la capăt. Caut un public cu un bun-simţ aparte”,  declara Andreea pentru un blog.

Frumoasa prezentatoare este căsătorită încă din anul 2013 cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, pe care l-a cunoscut acum câţiva ani în Turcia, cu ocazia unor vacanţe. Andreea are şi o fetiţă, pe nume Violeta, din căsnicia cu Ştefan Bănică Jr.

Sursa photo: ele.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..