HomeStiri Mondene Andreea Marin: „Ieri era bebeluș la pieptul meu. Azi, ea îmi dă curaj”

Andreea Marin: „Ieri era bebeluș la pieptul meu. Azi, ea îmi dă curaj”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/andreea-marin2.jpg

Este firesc să avem perioade în care pur şi simplu ne simţim acaparaţi de toate momentele grele din viaţa noastră, pe care nu ştim cum anume să le depăşim. Însă, ceea ce nu ştim este faptul că Dumnezeu are întotdeauna grijă de noi, ca să ne trimită o anumită persoană capabilă să ne şteargă durerea din sufletul nostru, atunci când ne aşteptăm cel mai puţin. Şi îndrăgita prezentatoare TV Andreea Marin este una dintre aceste persoane. Se pare că Violeta, fiica sa, în ciuda vârstei fragede, este cea care îi ridică întotdeauna moralul atunci când vede că aceasta este tristă sau supărată. 

andreea-marin2

Pe contul său personal de socializare, vedeta a mărturisit următoarele:

„Ieri am avut o zi mai grea din pricina unei vești ce a însemnat pentru mine o hotărâre dificilă. Uneori, viața e presărată și de dezamăgiri, și eu sunt antrenată deja, nu mă plâng… Am fost tristă, însă cum e firesc, pentru un timp, și fetița mea m-a simțit, deși obișnuiesc să o protejez zâmbind și când sunt nori pe cer.”

„Deodată, fără nicio altă explicație, Violeta îmi spune cu un glas deloc afectat, ci simplu și direct: «Mami, tu întotdeauna ești o învingătoare». Mirată, blocată, am îngăimat: «Dar… ce te face să îmi spui asta?!». «Faptul că sunt mare acum. Poți vorbi cu mine totul, pot să înțeleg, mami».”

„Nu știu când a trecut timpul. Ieri era bebeluș la pieptul meu. Azi, ea îmi dă curaj. Și mă sprijină. Și nu știam că mă vede așa… a fost una dintre cele mai fericite clipe din viața mea. Și norii s-au risipit. Pentru că… iată, prin ei, învingem mereu. Orice facem în viață are mai puțină greutate decât minunea numită… copil.” 

andreea-marin-si-fiica-sa-protagonistele-unui-pictorial-inedit-s-au-imbracat-ca-doua-zane-pentru-premiera

142883-andreea-marin

andreea-marin-fotografie-pe-facebook-cu-fetita-ei-violeta_1

Surse foto: libertatea.ro; sport.ro; perfecte.ro; acasa.ro…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed