HomeStiri Mondene Andreea Marin, interviu- „Nu mă mai aşteptam la reuşită în plan sentimental.”

Andreea Marin, interviu- „Nu mă mai aşteptam la reuşită în plan sentimental.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Andreea Marin

De curând, prezentatoarea TV Andreea Marin a vorbit în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, atât despre carieră, cât şi despre frumoasa viaţă alături de fizioterapeutul turc, Tuncay Öztürk, care a reuşit să aducă fericirea în viaţa sa, atunci când se aştepta mai puţin. 

in Stiri Mondene

Fiind întrebată dacă emisiunea pe care a prezentat-o până de curând va fi vizionată şi la toamnă, Andreea a răspuns:

 Nu ştiu, vom vedea, eu am proiectat zece emisiuni. E minunat ce s-a întâmplat, câţi oameni am găsit sau ei m-au găsit pe mine, de fapt, văzând emisiunea la televizor, oameni care-şi doresc să trăiască frumos şi să afle noutăţi, fie că e vorba de sănătate, de călătorii, de filosofie, de sport, de felul în care poţi avea grijă de mintea, trupul şi spiritul tău!

Fiind întrebată cum anume şi-a dat seama că Tuncay este sufletul său pereche, vedeta a declarat:

A fost minunat şi surprinzător, pentru că nu mă mai aşteptam la reuşită în plan sentimental. A fost o surpriză să văd că nu e încă prea târziu.

Fiind întrebată ce anume a atras-o cel mai mult la el, Andreea a relatat:

Maturitatea la o vârstă la care nu m-aş fi aşteptat. Practic, el nu are vârsta care este scrisă în buletin (Andreea-41 de ani, Tuncay-30). 

Fiind întrebată dacă a fost nevoită să îi explice din timp lui Tuncay ceea ce îl aşteaptă ca soţ al său, Andreea a mărturisit:

Nu a fost nevoie, chiar este relaţia mea cea mai matură din punctul ăsta de vedere! A gândit, a stat, a aşteptat, a urmărit, a înţeles şi singur a ales calea cea bună pentru noi şi are foarte multă răbdare. Acesta este un atu al lui!

Fiind întrebată ce anume le lipseşte momentan, vedeta a afirmat:

Un copil. Ne dorim mult, dar Dumnezeu decide!

RTEmagicC_marin-1.jpg

 

Andreea-Marin-si-Tuncay-Ozturk-6

Sursa photo: viva.ro; unica.ro; kudika.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed