Andreea Marin, ironii la adresa Mihaelei Rădulescu

Share

Andreea Marin s-a numărat printre invitații-surpriză ai ediției din data de 30 aprilie a emisiunii iUmor, o ediție dedicată roast-urilor.

Cu această ocazie,Andreea Marin a lansat ironii nu doar la adresa membrilor juriului, ci și a vechii sale „rivale”, Mihaela Rădulescu. Îndrăgita brunetă nu a pronunțat numele Mihaelei, dar a făcut iluzii la aceasta și la emisiunea a cărei prezentatoare este, și anume Ferma.

„Precum știți, sunt o iubitoare de oameni și de animale. Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore și… o veveriță. Ei bine, nu am chiar o… fermă. Încă nu am ajuns atât de departe… la fermă! E doar un vis în acest moment. Nu oricine poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva în munți, să am ferma mea, când nu mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că e o variantă foarte bună. cred că o să mă adaptez foarte ușor, îmi iau cizmele mele cu care grădinăresc astăzi, alea din cauciuc, costumul ăsta din piele o să-l donez, pentru că nu o să-mi mai fie de folos, și zic că o să îmbătrânesc frumos și demn, revenind la înțelepciunea pământului. Să nu mă căutați, pentru că nu o să-mi iau niciun telefon la mine, pentru că… uite… numai necazuri îți aduce, mai ales când ești ascultat”, a spus Andreea Marin în timpul roast-ului.

Aluziile la Mihaela Rădulescu sunt evidente, având în vedere ce a declarat aceasta în luna februarie 2019 referitor la emisiunea pe care o prezintă.

„Filmăm mult mai mult decât vedeţi voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din cașmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră 42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun povești de spus la gura sobei (râde). Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu… O ţin pe mămăligă şi păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”, a declarat Mihaela Rădulescu.

„Hainele şi încălțările prea elegante pentru locul în care ne aflăm – când s-a discutat stilul meu vestimentar, producătorii m-au vrut… o apariție, chiar şi în satul ăsta izolat. Mi-a plăcut ideea şi abia aştept să mă vedeţi în secvența în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănașe, palton Chanel şi ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am râs cu lacrimi, toată echipa şi concurenţii”, a adăugat aceasta…

Sursa: cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news