Home Stiri Andreea Marin: „La 42 de ani încă nu am probleme cu tenul.” Vedeta a dezvăluit secretul

Andreea Marin: „La 42 de ani încă nu am probleme cu tenul.” Vedeta a dezvăluit secretul

autor Elena Yvette
200 vizualizari

Andreea Marin își încurajează mereu fanii să fie atenți la frumusețea lor interioară și exterioară. De curând aceasta a mărturisit secretul tenului său impecabil.

andreea-marin-la-42-de-ani-inca-nu-probleme-cu-tenul-vedeta-dezvaluit-secretul

Andreea Marin este cunoscută ca o adeptă a aspectului natural, nu de puține ori postând poze pe rețelele de socializare fără pic de machiaj. După ce numeroși fani au întrebat-o cum de reușește să aibă un ten perfect la 42 de ani, vedeta a dezvăluit secretul. Ea a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, în care vorbește despre ritualurile ei de înfrumusețare.

„La începutul acestui an, precum vă spuneam, fetelor, am decis că e timpul să am mai multă grijă de mine – minte, trup și suflet. Mi-am resetat corpul cu ajutorul detoxifierii, m-am reapucat de sport și, ceea ce am făcut foarte rar în trecut, pentru că sunt o fire mai energică și mereu îmi spuneam că nu am timp de astfel de lucruri, am reevaluat de curând. Deși am o moștenire genetică bună și la 42 de ani încă nu am probleme cu tenul, am fost sfătuită să am grijă de el. E mai bine să previi decât să vindeci. Așa că am făcut un tratament facial ale cărui efecte sunt chiar vizibile…

Pe scurt, am aflat ceva nou și mă redescopăr pe mine, trebuia să fac asta demult. Nu am timp pentru mine nu e o scuză destul de bună. Astăzi mă trezesc mai devreme și mă culc mai târziu – nu spun că e ușor, dar mă simt mult mai bine în pielea mea. Există diverse căi prin care va puteți ocupa de voi înșivă, pentru că meritați. Nu e nevoie să alegeți întotdeauna ce e mai scump, dimpotrivă, căutați soluțiile potrivite vouă. De pildă, dacă nu aveți un buget pentru un abonament la o sala de sport, nu-i nimic, lucrați acasă cu propriul corp, urcați și coborâți scări, profitați de parcuri și de natură, dar așezați-vă pe lista priorităților și pe voi înșivă. Prețuiți-vă viață! Pe curând!”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies