Andreea Marin, in lacrimi: „Nu vreau sa dramatizez…”

Share

De curând, Andreea Marin a participat la o conferință, în cadrul căreia nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. 

646x404-1

Andreea Marin a luat parte la un eveniment UNICEF, unde a fost profund impresionată de povestea uneia dintre tinerele prezente, pe nume Paulina, în vârstă de 19 ani. Tânăra a vorbit despre modul în care și-a pierdut părinții, iar povestea ei a marcat-o profund pe Andreea Marin, care a trecut și ea prin aceeași dramă, atunci când și-a pierdut mama la vârsta de doar nouă ani.

Emoționată, cu ochii în lacrimi, artista a declarat:

„Eu dorm cu fetița mea. Și adormim împreună, cu poveștile noastre. Și după aceea eu mai stau și o privesc, pentru că este cea mai mare realizare a vieții mele. Nu este nimic mai important din ce am putut să fac.”

Andreea Marin a povestit că și-a pierdut mama la vârsta de doar nouă ani, în drum spre spital, în urma unui accident: „Nu vreau să dramatizez, dar vreau să subliniez importanţa unui astfel de moment pentru întreaga viaţă a unui copil. Din fericire, tatăl meu a rămas alături de noi, de mine şi de sora mea, aveam şi bunicii alături şi nu a fost nevoie să mergem într-un astfel de centru, dar credeţi-mă, şocul a fost destul de puternic, atât cât a fost el doar în urma pierderii unui părinte. Cu toată încercarea de grijă, reuşită, a celor din jur, cu toată forţa pe care mi-a dat-o Dumnezeu, au rămas nişte goluri pe care nu am reuşit să le umplu nici până astăzi”…

„Am fost foarte impresionată atunci când Paulina a luat cuvântul, pentru că noi avem niște lucruri profunde în comun”, a mai adaugat vedeta.

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news