Andreea Marin, mărturisiri în lacrimi despre drama care a marcat-o: „Am început să…”

Share

Andreea Marin a fost invitată de curând în platoul emisiunii Star Matinal, unde a vorbit despre drama prin care a trecut și care a marcat-o pe viață.

Îndrăgita fostă prezentatoare a emisiunii Surprize, surprize a fost copleșită de amintiri și a izbucnit în lacrimi în fața tuturor.

Andreea Marin a povestit despre copilăria sa, care nu a fost deloc una ușoară, pierzându-și mama pe când avea doar nouă ani, fapt care a făcut-o să se maturizeze mult mai devreme.

„Aș împărți copilăria în două parți, până la nouă ani a fost ca în povești, joacă, școală, nu a lipsit iubirea din familia mea.

Atunci s-a întâmplat o dramă, mama s-a stins în brațele mele când aveam nouă ani. Tatăl meu era foarte tânăr, avea 38 de ani.

Sora ea avea doar patru ani. Restul copilăriei mele a stat sub semnul responsabilității, am început să construiesc altfel în viață”, a declarat Andreea Marin, vizibil emoționată.

„Eu sunt unul dintre oamenii puternici care știu să contracareze. A crește chiar și cu o responsabilitate mare pe umeri nu înseamnă să îți pierzi copilăria.

Eu am încercat să fiu mămica din familie, mi-am pus în cap să învăț foarte bine.

Am avut o pierdere în a-mi trăi niște ani de copilărie și lucrul ăsta nu rămâne fără repercusiuni.

Mi-am dat seama la un moment dat, după 18 ani, când m-a întrebat când am mai răs ultima oară cu poftă. Din acel moment am conștientizat și am revenit la echilibru.

A fost o perioadă în care am uitat să râd.”, a adăugat Andreea Marin în cadrul aceleiași emisiuni de televiziune…

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news